ProLine Software Solutions b.v.
    Home arrow About
 
Main Menu
Home
ProTrack Login
SafetyLINE
Positiebepaling met Google
About
Contact
Over ProLine PDF Afdrukken E-mail
Artikel index
Over ProLine
Pagina 2

Bedrijfsprofiel

ProLine logo ProLine Software Solutions levert professionele oplossingen voor uw automatiseringsvraagstukken. Bij de invoering van een toepassing in uw organisatie kunt u rekenen op onze deskundige ondersteuning.

Wij kunnen u de volgende diensten aanbieden:

  • Ontwerp en bouw van internet, client/server, database toepassingen
    Een gebruikersvriendelijke user-interface biedt toegang tot uw gegevens die opgeslagen zijn in één of meerdere databases. De gegevens kunnen zich op uw PC bevinden (stand-alone toepassing) of op een server systeem. De user-interface kan ook in een web-browser worden gerealiseerd.

  • Ontwikkeling van software tools

  • In veel gevallen bieden standaard software pakketten niet voldoende mogelijkheden om aan uw specifieke wensen te voldoen. In dat geval kunnen wij maatwerk programmatuur voor u ontwikkelen. Wij maken daarbij gebruik van onze ervaring met het ontwikkelen van software die geschikt is om op meerdere platforms te draaien.

  • Netwerk / Intranet / Internet oplossingen

  • Gericht op het verstrekken van informatie en het registreren van gegevens zowel binnen uw bedrijf als naar uw (potentiële) klanten toe. Tekst en beeld kunnen worden geïntegreerd met gegevens uit uw database. Door gebruikers ook de mogelijkheid te bieden om eigen selecties en gegevens in te voeren kan het systeem gerichte en daardoor kwalitatief betere antwoorden geven.

  • Trainingen, begeleiding en advies

  • Zowel op het gebied van door ons ontwikkelde software als ook met betrekking tot de hieronder genoemde ontwikkeltools.

Het ontwerp van de toepassing wordt teruggekoppeld naar de opdrachtgever door middel van RAD/prototyping. Hierdoor weet u reeds in een vroeg stadium hoe uw toepassing er uit gaat zien en of deze voldoet aan uw eisen en wensen. Eventuele bijstelling van het ontwerp kan daardoor tijdig plaatsvinden.