ProLine Software Solutions b.v.
    Home
 
Main Menu
Home
ProTrack Login
SafetyLINE
Positiebepaling met Google
About
Contact
SafetyLINE - Concept PDF Afdrukken E-mail

Een alarmeringsconcept voor alleenwerkers

Het SafetyLINE concept bestaat uit een GSM/GPS handset die de alleenwerker bij zich draagt, een abonnement voor het gebruik van de ProLine WebTrack locatie/alarmserver en indien gewenst een ProLine TrackViewer waarmee de klant online zijn alleenwerkers kan bewaken.

Hoe werkt het?

U kunt kiezen uit meerdere types handsets afhankelijk van uw specifieke behoeften. Het is ook mogelijk om verschillende types naast elkaar te gebruiken.
Handset Alle handsets zijn voorzien van een alarmknop waarmee men in geval van nood kan alarmeren. Een aantal handsets kan worden geleverd met een bewegings-sensor voor automatische alarmering wanneer men het bewustzijn heeft verloren.
Met behulp van GPS techniek wordt de locatie van de persoon in nood bepaald en door middel van een SMS (of GPRS) bericht met locatie-aanduiding wordt uw hulpverleningsorganisatie gealarmeerd.
Tevens kan men vanuit iedere willekeurige locatie (thuis of op het werk) via internet op de ProLine WebTrack site in een geografisch overzicht zien waar de melding vandaan komt.

Flexibele keuze!

U kiest zelf welk type (of types) handset u nodig heeft. Wilt u de handset ook als gewone telefoon kunnen gebruiken, wilt u vaak positiegegevens opvragen zodat GPRS een voordelig alternatief is, of is een bewegingssensor voor u belangrijk. Inbouw is ook een mogelijkheid. De keus is aan u!

Wat heeft u nodig?

Het enige wat u nodig heeft om de veiligheid van uw alleenwerkers te optimaliseren is per medewerker een ProLine handset, een GSM abonnement en een abonnement op de ProLine WebTrack locatie/ alarmserver.

Wat kost het?Industry

ProLine handset, vanaf 545,-
Abonnement per jaar 120,-
Aansluitkosten 1-malig 45,-
Eventuele kosten van kaartmateriaal en SMS-gebruik.

Is het systeem betrouwbaar?

Essent Milieu heeft het SafetyLINE concept onderworpen aan een langdurige test. Op basis van de goede ervaringen heeft men besloten het concept toe te passen op twee locaties.

Geinteresseerd?

Stuur ons een  e-mail of bel!

< Vorige   Volgende >